savalogosmall“Find a SAVA Vet” op die webwerf van die SAVV:
Maak asb seker dat u praktyk gelys is onder “Find a SAVA Vet” op die SAVV se webwerf (www.sava.co.za). Indien u praktyk nie op is nie, skakel ons gerus of stuur’n epos met die volgende besonderhede na assistant@sava.co.za: Praktyk se naam, veearts(e), fisiese adres, kontaknommer, algemene epos adres, webwerfadres (indien beskikbaar), asook spesifieke belangstelling.

Find a Vet on the SAVA website:
Please make sure that your practice is listed under the Find a SAVA Vet tab on the SAVA website (www.sava.co.za). If your practice is not on the list, please send an email to assistant@sava.co.za with the following details: Practice name, veterinarian(s), physical address, contact number, general practice email address, website address (if available) and field of interest.

Comments are closed.